Η ιστορία μας

Από το 2005 και μέχρι σήμερα όχι μόνο έχουμε καταφέρει να παραμείνουμε ενεργοί στην Ελληνική πραγματικότητα, αλλά τη στιγμή της γενικότερης κατάρρευσης του οικοδομικού κλάδου, εμείς εξελιχθήκαμε επενδύοντας στη χώρα μας σε γνώσεις, καινοτόμες τεχνικές και ανθρώπινο δυναμικό! Για εμάς η «κρίση» λειτούργησε περισσότερο ως μια πρόκληση και ευκαιρία για τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης μας τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους εργοδότες μας
2020
Η τεχνική της θερμομόνωσης με Supafil

Παρουσίαση σε ζωντανή σύνδεση με το εργαστήρι μας του τρόπου που εφαρμόζεται το Supafil στους τοίχους,  τον υπολογισμό για το ενεργειακό πιστοποιητικό και το ποσοστό βελτίωσης που προσφέρει η θερμομόνωση με εμφύσηση.

2019
Οικοδομή EXPO 2019

Σε μια περίοδο ανάκαμψης του κατασκευαστικού τομέα, παρουσιάσαμε ένα από τα προϊόντα μας, τον Κτιριακό Πνεύμονα στη νέα έκθεση του κλάδου.

 

Business Trends, Κτίριο και υγεία-Μπορώ να ζήσω καλύτερα!

Στη ιδιαίτερα περιεκτική παρουσίαση μας, ενημερώσαμε για τις εξελιγμένες τεχνολογίες και τεχνικές που συμβάλλουν τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας όσο και στη δημιουργία εύρωστων και υγιεινών χώρων διαβίωσης

Βράβευση CasaClima AWARDS 2019
Public Relations - Academic conference

Το έργο της Αίγινας διακρίθηκε ανάμεσα σε 1500 έργα και απονεμήθηκε στην ομάδα μας ο χρυσός κύβος ως επιβράβευση για την ποιότητα της κατασκευής.

 

Klimahouse trade show 2019

Συμμετείχαμε σε μια από τις πιο σημαντικές κλαδικές εκθέσεις της Ιταλίας,  παρουσιάσαμε την NZEB κατοικία που ολοκληρώσαμε στην Αίγινα το 2018.

2017
Πελοπόννησος EXPO

Η πρώτη παρουσία των προϊόντων μας στη κλαδική έκθεση Πελοπόννησος EXPO

 

2016
Building Green 2016

Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της Ελληνικής οικονομίας, συμμετείχαμε ενεργά σε κλαδικές εκθέσεις επιμένοντας στην προώθηση των καινοτόμων προϊόντων μας.

 

 

 

2016
Ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων

Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αλλά γεμάτο ενέργεια συνέδριο,με συμμετοχή 13 ομιλητών, οργανώθηκε από την ομάδα μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης Building Green 2016. 

 

Συνέντευξη σε περιοδικό της Δανίας
Meter - Presentation

Το περίπτερο μας τράβηξε το έντονο ενδιαφέρον του υπεύθυνου συντάκτη εβδομαδιαίου τεχνικού περιοδικού της Δανίας, κατά τη συμμετοχή μας στην έκθεση EcoBuild 2016 στο Λονδίνο. 

EcoBuild 2016

Η πρώτη μας επαφή με το κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς ο Κτιριακός Πνεύμονας που παρουσιάσαμε σε συνεργασία με την Thesan, κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού.

Climatherm 2016

Πήραμε μέρος στην σημαντικότερη διεθνή έκθεση στην Ελλάδα με αντικείμενο τα συστήματα θέρμανσης, ψύξης, αερισμού και ενέργειας,  παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Κτιριακό Πνεύμονα της εταιρίας Thesan.

2015
100% Hotel Show 2015

Στη διαρκή προσπάθειά μας για να προωθήσουμε τα καινοτόμα προϊόντα μας, συμμετείχαμε στην κλαδική έκθεση των Ξενοδόχων με την παρουσίαση του Κτιριακού Πνεύμονα, του Supafil και Muffaway. 

Εορταστικό συνέδριο 10 Χρόνια F.U.V

Κλείνοντας τα πρώτα 10 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας μας, οργανώσαμε ένα εορταστικό συνέδριο στο οποίο κληρώθηκαν δώρα στους συμμετέχοντες και παρουσιάστηκε στο ευρύτερο κοινό ο Κτιριακός Πνεύμονας.

2014
Building Green 2014

Παρουσιάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα μας και την τεχνική του ελέγχου αεροστεγανότητας κτιρίων, για πρώτη φορά σε κλαδική έκθεση. 

Παρουσίαση του πρωτοκόλλου CasaClima για τα NZEB κτίρια

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, επίσημη παρουσίαση και επεξήγηση της προσέγγισης ενός NZEB κτιρίου στο μεσογειακό κλίμα. 

100% Hotel Show 2014

Η παρουσία μας στην έκθεση για τον κλάδο των ξενοδοχείων.

2013
PASSIEXPO 2013

Συμμετείχαμε σε συνεργασία με την Knauf Insulation στην έκθεση που οργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου.

Building Green 2013

Συμμετείχαμε σε συνεργασία με την Knauf Insulation στην προώθηση και ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου και του ευρύτερου κοινού για τον παρθένο ορυκτοβάμβακα Supafil.

Ecotec 2013

Σε συνεργασία με την Knauf Insulation, παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Supafil, τον παρθένο ορυκτοβάμβακα διακένου και οροφής που εφαρμόζεται με την μέθοδο της εμφύσησης.

 

 

2010
14η έκθεση Δόμηση και Διακόσμηση, Domus Deco 2010

Έχοντας ως κύρια δραστηριότητα την αρχιτεκτονική μελέτη κτιρίων σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης, παρουσιάσαμε το 2010 τις πρώτες μελέτες βασισμένες στις αρχές των NZEB κτιρίων. 

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας μας, ακολουθήστε μας στα κανάλια μας στο Youtube και Facebook, ή καλέστε μας στο
210 2928391, μιλήστε με τους ειδικούς της ομάδας μας και ενημερωθείτε για τα οφέλη που μπορείτε να έχετε από τη χρήση των προϊόντων μας!