Θερμομόνωση με εμφύσηση

Η τεχνική της εμφύσησης προσφέρει την πιο ευέλικτη, καθαρή και οικονομική λύση θερμομόνωσης στη σημερινή αγορά. Είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που από το 2013 έχουμε δοκιμάσει και αναπτύξει τη συγκεκριμένη τεχνική με τον παρθένο ορυκτοβάμβακα Supafil της Knauf Insulation.

Περισσότερα

Ανάκτηση θερμότητας

Όσο καλύτερα μονώνουμε, τόσο καλύτερα θα πρέπει να αερίζουμε! Με την εξοικονόμηση ενέργειας από την αντικατάσταση των κουφωμάτων, παρατηρούνται φαινόμενα εσωτερικού κορεσμού της υγρασίας. Αυτό είναι φυσικό φαινόμενο γιατί ο ανεξέλεγκτος αερισμός που γινόταν από τα παλιά κουφώματα πλέον έχει σταματήσει. Ενώ μειώνουμε τις θερμικές απώλειες, δημιουργούμε το φαινόμενο του αρρώστου κτιρίου, τόσο με την εμφάνιση μούχλας σε τοίχους όσο και με τη δημιουργία ανθυγιεινών συνθηκών εσωτερικής άνεσης.

Περισσότερα

Φυσική δόμηση

Μέχρι σήμερα το πρόβλημα της ανοδικής υγρασίας προσπαθούσε να αντιμετωπιστεί με διάφορες τεχνικές εφαρμογές, αλλά στο τέλος τα αποτελέσματα ήταν πενιχρά. Όταν ο εχθρός μας είναι η φύση, τότε είναι σίγουρα πιο δυνατός και η μόνη λύση είναι να διαχειριστούμε το πρόβλημα αντί να το αντιμετωπίσουμε. Ένα 100% φυσικό σύστημα έρχεται να δώσει την οριστική λύση σε ένα φυσικό πρόβλημα.

Περισσότερα