ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ

Το Aircare AF εξασφαλίζει τη σωστή εναλλαγή του αέρα σε κτίρια κατοικιών, γραφεία, ξενοδοχεία και σχολεία, τόσο σε νεόδμητα όσο και υπό ανακαίνιση κτήρια. Δεν διαθέτει εναλλάκτη για την ανάκτηση της θερμότητας όπως το Arcare ES και είναι μια συμφέρουσα και οικονομική λύση, κατάλληλη για πιο μέτριες κλιματικές ζώνες χωρίς χαμηλές θερμοκρασίες.

Η συσκευή ελέγχει τη σχετική υγρασία στο σπίτι, εξαλείφοντας τους κινδύνους συμπύκνωσης, μούχλας και μυκήτων με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Είναι εξοπλισμένο με φίλτρο που εξαλείφει το 98% των λεπτών σωματιδίων των 2,5 nm και το 100% των PM10, γύρη, ακάρεα, σπόρια και βακτήρια μεγαλύτερα από 0,4 nm. Μειώνει τα υπερβολικά επίπεδα CO2, αραιώνει τις VOC και εξαλείφει τον κίνδυνο ραδονίου.

Το Aircare AF διατίθεται σε 2 εκδοχές:

  • AFL επικαθήμενο, για ενσωμάτωση πάνω από το παράθυρο, για προφίλ πάχους έως 170 mm (διατίθεται έκδοση AF+, για προφίλ πάχους έως 80 mm)
  • AFI χωνευτό για εφαρμογή μέσα στον περιμετρικό τοίχο ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο
  • Οι επιδόσεις του Aircare AFL:

*Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με την οδηγία EN 13141-8.

**Τιμές που δηλώνονται για να επιτρέπουν συγκρίσεις με δηλώσεις ανταγωνιστών.

***Η αξιολόγηση αναφέρεται σε μέτρηση που έγινε στο κέντρο του δωματίου σε ένα κανονικοποιημένο περιβάλλον. Με τον όρο κανονικοποιημένο περιβάλλον εννοούμε ένα περιβάλλον με χρόνο αντήχησης ίσο με 0,5 δευτερόλεπτα.