ΘΕΡΜΟΚΑΣΑ

Το ThermoCasse είναι η απάντησή μας στην πρόκληση της μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας, προς την κατεύθυνση της ολοένα και πιο βιώσιμης κατασκευής. Μια προσαρμόσιμη λύση, ικανή να μονώσει το άνοιγμα του παραθύρου τόσο θερμικά όσο και ακουστικά, επιτρέποντας τη μείωση της κατανάλωσης και τη δημιουργία ποιοτικής άνεσης διαβίωσης για τον τελικό πελάτη.

“Ψάχναμε ένα αξιόπιστο μηχάνημα για να το ενσωματώσουμε στα μονομπλόκ Mimik System που παράγουμε. Δεν δημιουργούσε προβλήματα και φαινόταν μόνο μια μικρή εξωτερική λωρίδα ενσωματωμένη στο κούφωμα που παράγουμε. Επιλέξαμε το Aircare γιατί καλύπτει τις ανάγκες μας. Είναι η βέλτιστη λύση για την επίλυση προβλημάτων μούχλας ή υγρασίας, εναλλάσσει τον αέρα χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να ανοίγει τα παράθυρα. Λειτουργεί αποτελεσματικά, δεν κάνει θόρυβο, καταναλώνει λίγο και δεν απαιτεί ακριβή συντήρηση: οι πελάτες μας είναι όλοι ικανοποιημένοι.”

GIULIO ZECCA, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ MIMIK SRL

Το νέο θερμομονωτικό υποπλαίσιο κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου με ανακυκλώσιμα και ανακυκλούμενα υλικά.
Το Infinitherm αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας για το περιβάλλον και ένα πιο πράσινο μέλλον στις κατασκευές, αλλά και την προσοχή μας στις ανάγκες της αγοράς και των τελικών χρηστών.
Η κλιματική αλλαγή έχει αναγκάσει μια δραστική αλλαγή του ρυθμού σε πολλές πτυχές της ζωής και της κοινωνίας μας, πρωτίστως στη βιομηχανική παραγωγή.
Ο απώτερος στόχος είναι η μείωση των ρυπογόνων εκπομπών και η προώθηση της οικολογικής μετάβασης προωθώντας τη χρήση υλικών και ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, επιτυγχάνοντας έτσι τους στόχους που έθεσε η ΕΕ στην Πράσινη Συμφωνία για πλήρη κλιματική ουδετερότητα το 2050.

Ο πρώτος σύμμαχος κατά της φωτιάς.
Η νέα θερμομονωτική λύση από πυρίμαχα υλικά που δεν τροφοδοτούν την ανάπτυξη και εξάπλωση της φωτιάς.
Η βιασύνη για τη δημιουργία μονωτικών επιστρώσεων και συστημάτων τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει σε σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των υλικών που χρησιμοποιούνται σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Οι πιο πρόσφατοι κανονισμοί αναφοράς για το θέμα είναι ο RTV13, ο οποίος ρυθμίζει τα εξαρτήματα του περιβλήματος, τις προσόψεις και τις στέγες, θεσπίζοντας νέα πρότυπα για τις τιμές αντίδρασης στη φωτιά των μονωτικών υλικών και το RTV14, το οποίο υπαγορεύει τις οδηγίες για την πρόληψη πυρκαγιάς σε αστικά κτίρια με ύψος πυροπροστασίας άνω των 24 μέτρων.