Σε αυτές τις περιπτώσεις τα ντουλάπια της κουζίνας ή οι ντουλάπες των δωματίων θα πρέπει να αδειάσουν ώστε να γίνουν οι τρύπες στις πλάτες. Αυτή είναι η μόνη «ζημιά» που γίνεται και μπορεί να καλυφθεί πολύ εύκολα με μια λεπτή επένδυση.

 

Στην περίπτωση των λουτρών ή στο πλακάκι της κουζίνας, αναγκαστικά «θυσιάζεται» ένα ή δύο πλακάκια. Δηλαδή επιλέγονται τα πιο κεντρικά σημεία, γίνονται οι τρύπες και στη συνέχεια θα πρέπει να έρθει ένας πλακάς να αντικαταστήσει το σπασμένο πλακάκι. Αν δεν υπάρχει το ίδιο πλακάκι, πολλές φορές τοποθετείται κάποιο όμοιο σε άλλο χρώμα και φαίνεται σαν σχέδιο. Σε κάθε περίπτωση η ταλαιπωρία των ιδιοκτητών από τις εργασίες είναι απειροελάχιστη συγκριτικά με το τεράστιο αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται σε ποιότητα ζωής και εσωτερική συνθήκη άνεσης. 

Έχουμε εξελίξει την τεχνογνωσία μας αναπτύσσοντας ευέλικτες τεχνικές για την λύση δύσκολων προβλημάτων. Ακόμα και στις πιο πολύπλοκες περιπτώσεις, είμαστε σε θέση να γεμίσουμε το διάκενο και να ολοκληρώσουμε το «ντύσιμο» ενός διαμερίσματος σε μία μόνο ημέρα, εύκολα, γρήγορα, καθαρά και οικονομικά!